Salı, Mart 10, 2009

PASTIRMALI HELLİM IZGARA


Hellim ızgarayı biraz daha lezzetlendirmek isterseniz ve pastırmayı da seviyorsanız işte size harika bir öneri. Yapılışı da çok kolay. Hellim peynirlerini bir parmak kalınlıkta dilimleyin. 1 dilim hellim arasına 2 dilim pastırma ve son kat bir dilim daha hellim. Isıttığınız yağsız teflon tavada kısık ateşte önlü arkalı kızartın. Izgaramız hazır. Ben pastırmanın çemenleri tam temizlemedim. Rahatsız etmeyecek kadar bıraktım.

2 yorum:

Selma - DUSBAHCESI on 14 Mayıs 2009 01:05 dedi ki...

Cok cici gorunuyor bu! Bayildim valla:)

ipek on 28 Mayıs 2009 18:18 dedi ki...

Çok teşekkürler

Yorum Gönder

 

tarifsiz tarifler Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon