Muzu farklı sunmak isteyenler için güzel bir tarif...
Malzemeler:
4 adet muz
200gr. bitter çikolata
1 yemek kaşığı tereyağı
Süsleme şekeri
Bitter çikolatayı tereyağıyla birlikte benmari usulü eritin. Bir taraftan da süsleme yapacağınız renkli şekerleri bir tepsi üzerine serdiğiniz yağlı kağıt üzerine yayın. Başka bir tepsiye de yağlı kağıt serin. Erittiğiniz çikolata biraz soğuyunca içine muzları batırın. Çikolatalı muzları süsleme şekerine bulayın ve yağlı kağıda dizin. Muzları buzdolabında 3-4 saat kadar soğutun. Çikolata iyice donduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Cumartesi, Mart 21, 2009
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
ayyyyyyy çok hoş olmuş çokta lezzetli duruyor ellerinize sağlık güzel fikir
Çok teşekkürler, beğenmene çok sevindim.
Yorum Gönder