Cumartesi, Mart 07, 2009
KREMALI MANTARLI ET SOTE
Malzemeler:
350-400 gr kuşbaşı et
300 gr taze mantar
5 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı sıvı krema
1 çay bardağı süt
1 orta boy soğan
Karabiber
Tuz
Soğanları yemeklik doğrayın. Sıvıyağda öldürün. Kuşbaşı etleri içine atıp kavurun. Etler biraz kızarınca ince dilimlediğiniz mantarları da ekleyin. Mantar suyunu çekene kadar pişirin. Karabiber ve tuzu ekleyin. Sıvı krema ve sütü de ekleyip altını kısın ve tencerenin kapağını kapatarak pişmeye bırakın. Krema ve sütünü çekince yemeğimiz hazır demektir.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Bence et ve mantar birbirine çok yakışıyor kocamda çok sever hemen denemeye gidiyorummmmmmmm
çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim.
ayyy yaptım bi lezzetli oldu bi lezzetli oldu valla öperim seni :)))
afiyet olsun
yarın akşam mutlaka deneyeceğim.
Yorum Gönder