Brunch ın ilk girebildiğim aperatifi, portakal ağacında görmüştüm. Haşlanmış yumurtayla pek aram yoktur. Ama bu çok lezzetli oldu. Kahvaltılar için çok kolay ve lezzetli seçenek.
Malzemeler:
4 yumurta
2 yemek kaşığı mayonez
Tuz
Karabiber
Pul biber
Yumurtaları rafadan haşlayın. Haşlandıktan sonra kabuklarını soyup şeklini çok bozmadan ortadan ikiye bölün. Bir kaşık yardımıyla sarılarını çıkarıp başka bir kaba alın. Sarıların içine mayonez, tuz, karabiber ve pul biber koyup iyice karıştırın. Bu karışımı içini aldığınız yumurtaların içine bölüştürün.
Afiyet olsun.
Pazar, Mart 08, 2009
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Ben denedim şimdi. Ama rafadan değil normal haşlanmış. Kesinlikle denemelisiniz. Zaten duymuştum bunu internetten bakmak istedim nasıl yapılır diye. Süper. Yumurtanın tadını ortaya çıkarmakla beraber tadının ağız da daha uzun süre kalmasını bile sağlıyor.
Yorum Gönder